fbpx
Сьогодні
20:50 14 Жов 2019

ОПЗЖ вимагає відставки Гончарука

Партія «Опозиційна платформа — За життя» (ОПЗЖ) вимагає відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука у зв'язку з тим, що він виступав на концерті ультраправого гурту Сокира Перуна.

Про це йдеться в заяві партії на офіційному сайті політсили.

«Виступ прем'єр-міністра України Олексія Гончарука на концерті нацистського гурту Сокира Перуна відкрито демонструє фашистську символіку, — це або боягузтво напередодні праворадикальних антиурядових акцій, або демонстрація прихильності прем'єра Гончарука до нацистських ідей. У будь-якому випадку такий прем'єр країні не потрібен і повинен бути відправлений у відставку. Нинішня влада Зеленського — Гончарука вже заявила, що має намір душити малий і середній бізнес новими податками, продовжувати політику тарифного геноциду, розпродати українську землю, стратегічні підприємства і обслуговувати інтереси МВФ», — йдеться в повідомленні.

Також у партії заявили, що Зеленський та Гончарук не здатні принести мир в Україну «виступами перед фашистами, заграванням з радикалами і екстремістами роздають індульгенції на вчинення нових злочинів, таких як «справа Стерненко».

«За неповагу до українського народу, який переміг фашизм у Великій Вітчизняній війні, за саботаж мирного процесу на Донбасі, демонстрацію підтримки фашистських націонал-радикальних організацій Опозиційна платформа — За життя вимагає негайної відставки прем'єра з фашистськими поглядами. Гончарука — у відставку!», — висловилися в партії.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук відвідав благодійний концерт для ветеранів бойових дій на Донбасі Veterans strong party, де, зокрема, виступили рок-гурти «Кому вниз» і «Сокира Перуна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: