fbpx
Сьогодні
14:38 14 Жов 2019

Гончарук прокоментував відвідування концерту ультраправого гурту

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук відвідав благодійний концерт для ветеранів бойових дій на Донбасі Veterans strong party, де, зокрема, виступили рок-гурти «Кому вниз» і «Сокира Перуна». Свого часу останній називали головним українським скінхед-гуртом.

Про це на Facebook повідомила глава міністерства у справах ветеранів Оксана Коляда, яка також була присутня на заході.

Олексій Гончарук в ніч на 14 жовтня відвідав концерт ультраправої групи, який організований обвинуваченим у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрієм Медведько.

Також на вечірці були присутні радник міністра внутрішніх справ, представники ветеранських організацій Києва та України.

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, в помещении

Гончарук на своїй сторінці в Facebook прокоментував похід на концерт:

"Учора я зустрівся з представниками «Руху ветеранів України» та ветеранською спільнотою. Разом із міністром Оксаною Колядою привітали ветеранів, поговорили про наболіле. Зробив свій внесок у рамках збору коштів на шпиталь, захід був благодійний. Починати треба з власного прикладу. Привітати зі святом тих, хто, жертвуючи своїм життям та комфортом, захищає нашу країну — найменше, що я міг учора зробити.

До самого концерту я не маю жодного відношення. Не слухав його і не мав уявлення про те, кого запрошують в якості виконавця. Вважаю це справою руху ветеранів, який влаштовував захід чи то незалежною радіокомпанією, яка забезпечувала музичну програму вечора".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: