fbpx
Сьогодні
20:25 13 Жов 2019

МОЗ повідомило, що у Скалецької з'явилися нові радники

У міністра охорони здоров'я Зоряни Скалецької з'явилися нові радники.

Про це повідомила пресслужба МОЗ.

"Заради продовження реформ і налагодження співпраці з міжнародними партнерами Скалецька запросила стати радником Олексія Яременка (заступник керівника проекту USAID у напрямку підтримки реформи охорони здоров'я), Віктора Ляшка (колишній перший заступник гендиректора Центру громадського здоров'я), Матвія Хренова (консультант Національної служби здоров'я України), Серго Кітаішвілі (засновник громадської організації "Центр розвитку системи охорони здоров'я"). Перед ними поставлено завдання "напрацювати проєкти рішень і законопроєктів для ефективного продовження реформи охорони здоров'я", – йдеться у повідомленні.

До команди реформаторів Міністерство охорони здоров'я України долучились українські та іноземні фахівці. Задля…

Posted by Міністерство охорони здоров'я України on Sunday, October 13, 2019

 

Раніше Супрун заявила, що уряд згортає реформу охорони здоров'я.

Екс-глава МОЗ звернулася до Офісу Президента України та Володимира Зеленського.

"У вівторок на вашій нараді з міністрами і прем'єром поцікавтесь, чому кадри з "абсолютно прогнилих систем" призначають виконуючими обов'язками державних секретарів у міністерство, від ефективної та прозорої роботи якого залежать життя мільйонів українців", – наполягає Супрун.

У свою чергу Гончарук відповів, що це відверта брехня.

При цьому Скалецька гарантує, що медреформа триватиме.

"Якщо були ті, хто сумнівався чи навіть сподівався, що реформи не буде, то вони, швидше за все, не розуміли, що у нас немає іншого шляху. Всі, хто був причетний до реформування, довго обдумуючи різні варіанти, як оптимізувати ресурс, який є в системі в сенсі ефективного використання, зрозуміли: іншого шляху немає. Стільки ідей щодо варіантів реформи було передумано за 20 останніх років, але іншого варіанту насправді не винайшли", – сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: