fbpx
Сьогодні
21:08 12 Жов 2019

У Києві родинам загиблих учасників АТО та Революції Гідності виплатять допомогу

Родинам загиблих учасників Революції Гідності та АТО виплатять 800 – 1500 гривень до Дня захисника України. 

Про це пише Офіційний портал Києва

Відповідно до розпорядження КМДА №1798, одноразову матеріальну допомогу буде здійснено на рахунок багатофункціональної електронної картки "Муніципальна картка "Картка киянина".

По 1500 грн отримають кияни – члени сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Також таку виплату отримають особи, яким посмертно присвоєно звання Герой України, кияни – члени сімей осіб, загиблих або померлих, та члени сімей киян, загиблих або померлих внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах проведення АТО у період її проведення.

По 1500 грн. отримають кияни − члени сімей загиблих (померлих) бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України;  кияни – члени сімей осіб та члени сімей киян, які добровільно забезпечували (або добровільно залучалися до забезпечення) проведення АТО, здійснення заходів із забезпечення нацбезпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях (в т.ч. здійснювали волонтерську діяльність) та загинули (пропали безвісти), померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час забезпечення проведення АТО операції (в т.ч. здійснення волонтерської діяльності), перебуваючи безпосередньо в районах та в період проведення АТО.

Виплату у розмірі 1000 грн отримають кияни, які зазнали тяжких тілесних ушкоджень під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

По 900 грн виплатять киянам, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час участі в масових акціях громадського протесту, 21 листопада 2013 – 21 лютого 2014-го, учасникам АТО  та киянам − бійцям-добровольцям, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України.

У розмірі 800 грн виплату отримають кияни, які отримали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013-го до 21 лютого 2014-го.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: