fbpx
Сьогодні
18:44 12 Жов 2019

У "Батьківщині" закликали ветувати закон, що скасовує список підприємств, які не підлягають приватизації

Фото Reuters

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликала Президента Володимира Зеленського ветувати закон, що скасовує список підприємств, які не підлягають приватизації. Верховна Рада прийняла його 2 жовтня, але наразі його не підписано.

Про це політик сказала в ефірі NewsOne, пише LB.

"Об'єкти ядерної енергетики, військово-промислового комплексу, усі наші заводи, які виробляють озброєння, об'єкти науки, газопроводи, трубопроводи. Це був перелік недоторканних для корупціонерів підприємств. Це червона лінія, за яку переступати не можна", – сказала вона.

Наживо. В ефірі NEWSONE TV. Частина 2

Posted by Юлія Тимошенко on Friday, October 11, 2019

Вона вважає, що "щойно Президент підписує закон, в Україні з молотка може піти все", починаючи з "Укрпошти".

Також вона зазначила, що в переліку було 124 підприємства "Укроборонпрому". "Це наша обороноздатність, вона ставиться на приватизацію", – сказала Тимошенко.

"Чи не варто запитати в українців, чи згодні вони усі наукові установи продати як приміщення і як землю, яка біля них розташована. Україна без науки залишиться", – сказала вона і попередила, що у разі ухвалення закону про продаж землі та держвласності, в українців нічого не залишиться.

Нагадаємо, що депутати більшістю голосів визнали таким, що втратив чинність, закон про перелік державних підприємств, які не підлягають приватизації. У ньому згадувалися близько тисячі об'єктів, що перебувають у державній власності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: