fbpx
Сьогодні
09:46 11 Жов 2019

Знову імпічмент Трампа: що вимагають від міністра енергетики США

Фото gettyimages.com

Голови трьох комітетів Палати представників Конгресу США зобов'язали міністра енергетики США Ріка Перрі надати документи, що стосуються розслідування справи імпічменту Дональда Трампа.

Про це свідчить спільний лист голів комітетів із розвідки Адама Шиффа, міжнародних справ Еліота Енгеля і нагляду Елайджа Каммінгс,  повідомляє "Укрінформ".

"Останнім часом у публічних повідомленнях виникають питання про роль, яку ви, можливо, зіграли в передачі або посиленні рішучого послання Президента США до президента України.

Ці повідомлення також викликали серйозні питання щодо ваших зусиль натиснути на українських чиновників, щоб змінити структуру управління в українській державній енергетичній компанії (НАК "Нафтогаз України") на користь осіб, пов'язаних зі спробами Руді Джуліані втягнути українських чиновників у наші вибори 2020 року".

Демократів також цікавить документальне підтвердження зусиль Перрі, спрямованих на те, щоб переконати Президента України замінити членів правління НАК "Нафтогаз".

Міністра енергетики США просять розповісти Конгресу про його роль в організації липневої телефонної розмови Дональда Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським.

Крайній термін надання документів – 18 жовтня.

Нагадаємо, що Білий дім не підтримав справу про імпічмент Трампа.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: