fbpx
Сьогодні
15:20 11 Жов 2019

Уряд планує провести близько 20 регіональних форумів для роз'яснення земельної реформи

В уряді планують відвідати 18 регіонів для того, щоб "почути думки усіх верств" аграріїв на тему реформування ринку землі в Україні.

Про це сказав під час брифінгу у п'ятницю заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький, як передає УНН.

"Парламент тричі давав доручення урядам внести законопроект про обіг земель. Тричі вони цього не виконували. Ми перший уряд, який отримав доручення – ми провели великий земельний форум у вересні – і це доручення виконали. 1 жовтня внесли законопроект, тим самим дали старт активній предметній дискусії. Ця дискусія триває. Ми анонсували, і вчора вже були в двох обласних центрах, ми плануємо об'їхати всю Україну, 18 земельних регіональних форумів провести, де знов зможе почути думки всіх верств", – пояснює Висоцький.

Заступник міністра зауважив, що наявність 10 альтернативних до урядового проєктів щодо обігу землі – це добре. І разом з тим додав: "Це значить, що всі розуміють важливість питання і активно долучаються до дискусії".

Також він підкреслив те, що уряд "буде дослухатись до авторів" альтернативних законопроектів під час їхнього розгляду на аграрному комітеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: