fbpx
Сьогодні
19:09 11 Жов 2019

Презентовано офіційний трейлер фільму про поїзд на Донбас "Київ - Війна"

Усім знайомий поїзд №126 "Костянтинівка-Київ" і його пасажири стали героями документальної стрічки "Київ – Війна" про долі людей, про війну і про світ.

І сьогодні був представлений офіційний трейлер документального фільму, пише Східний варіант.

"Друзі, цей момент настав! Нарешті представляємо офіційний трейлер нашого документального фільму "Поїзд "Київ-Війна"! Діліться враженнями в коментарях і напишіть, чого очікуєте від фільму після перегляду трейлера", – розповідають автори фільму.

Трейлер документального фільму «Поїзд «Київ-Війна»

Друзі, ця мить настала!Нарешті презентуємо офіційний трейлер нашого документального фільму «Поїзд "Київ-Війна"»!Ділиться враженнями у коментарях та напишіть, чого очікуєте від фільму після перегляду трейлера?

Posted by Поїзд «Київ – Війна» on Friday, October 11, 2019

Драматична історія поїзда – з унікальними долями, болем, спогадами, таємницями, надіями таких різних його пасажирів – скоро втілиться в повнометражному документальному фільмі "Потяг "Київ – Війна", який знімає молодий режисер Корній Грицюк.

Родзинкою документального фільму стануть пасажири поїзда, які діляться своїми життєвими історіями з глядачем.

"Основний контингент цього поїзда – це люди, які якимось чином пов'язані з Донбасом. Це волонтери, мешканці окупованих територій, прифронтових територій. Ми з ними розмовляємо про те, як вони бачать можливість закінчення війни в Україні, як ставляться до того, що зараз відбувається на окупованих територіях, до того, що зараз відбувається на територіях вільної країни. Це великий документальний репортаж з реальними пасажирами. Найбільше нам хочеться почути, який вихід люди бачать з цієї ситуації. Майже всі говорять про те, що було б добре домовитися і на яких умовах повернути Донбас в Україні", – каже режисер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: