fbpx
Сьогодні
09:08 11 Жов 2019

Міжнародна конференція з питань реформ: Україна і Литва обговорили аспекти підготовки

Фото Reuters

Постійний представник України при Європейському Союзі Микола Точицький обговорив на зустрічі з послом з особливих доручень МЗС Литви Річардасом Дягутісом організаційні аспекти підготовки Міжнародної конференції з питань реформ.

Про це передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомляє прес-служба місії України в Європейському Союзі: "10 жовтня представник України при ЄС Микола Точицький провів зустріч з послом з особливих доручень МЗС Литви Річардасом Дягутісом, який займається підготовкою Міжнародної конференції з питань реформ в Україні, яку планується провести у Вільнюсі в 2020 році".

Дягутіс підкреслив пріоритетність проведення Конференції, яка розглядається в Вільнюсі як частина загальної стратегії підтримки процесу реформ в Україні, так як на зустрічі обговорювались й актуальні питання співробітництва Україна-ЄС.

Зі свого боку, Точицький подякував Дягутісу за послідовну підтримку Литвою України як на двосторонньому рівні, так і в рамках ЄС, перш за все, в контексті протистояння російській агресії та впровадження системних реформ в державі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: