fbpx
Сьогодні
12:24 11 Жов 2019

Біля посольства Туреччини у Києві сталися сутички

У Києві сталися сутички під посольством Туреччини — там відбувалась акція на захист курдів, проти яких Туреччина проводить операцію на півночі Сирії. Декілька людей вийшли з посольства та напали на учасників акції — одну з протестувальниць вдарили в обличчя.

Таку інформацію передає hromadske.

Це підтвердила одна з організаторів акції Наталя Луньо. За її словами, кілька десятків людей прийшли на акції до посольства Туреччини, аби висловити протести проти операції Туреччини у сирії та "геноциду курдів".

Активістка зазначила наступне: «Ми вимагаємо від Туреччини припинити вторгнення в північну Сирію. Ми вимагаємо, щоб Туреччина припинила війну, в які нібито бореться з терористами. Ми вимагаємо припинити знищення курдів».

Втім під час акції кілька людей, які вийшли з території посольства, напали на мітингувальників та рвали їхні плакати. Одну із протестувальників ударив в обличчя чоловік, який потім забіг на територію посольства. Але невідомо, чи є ці люди представниками посольства чи вони просто перебувають на його території.

Прямо зараз біля посольства Туреччини люди посольства вийшли і особисто напали на мітингарів на протестній проти…

Posted by Sofiia Lapina on Friday, October 11, 2019

Наразі на місце події прибули поліцейські й з'ясовують усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: