fbpx
Сьогодні
15:22 10 Жов 2019

Зеленський заявив, що дав час міністрам до кінця року

Фото Reuters

Президент Володимир Зеленський заявляє, що залишив старих міністрів – Арсена Авакова і Оксану Маркарову – але і їм, і новим міністрам дав час, щоб показати результат, лише до нового року.

Про це він заявив під час прес-марафону.

"Скільки зараз міністерств в українському уряді? Який відсоток старих людей залишився в оновленому уряді? Маркарова (міністр фінансів Оксана Маркарова – ред.) і Аваков – маленький відсоток", – зазначив Зеленський.

Потім він пояснив:

  • "А до пані Маркарової є якісь запитання? З бюджетом не шуткують. Прийшов новий прем'єр-міністр, ми поговорили: у нас є Маркарова, вона професійна людина. Якщо вона буде у якійсь кримінальній справі, якщо буде забрудненою людиною, не виконуватиме свою роботу, то я думаю, що пан прем'єр – і я його підтримаю – замінить міністра фінансів. Бюджетні речі у нас, перехідний бюджет. Вона відповідає, вона розуміється у всіх цифрах".
  • "Щодо Авакова, я вам казав, пан Аваков… я не знайшов дійсно… це ніякий не компроміс, бо я нічого йому не винен. Це я. Але є уряд, є прем'єр-міністр. Тому є випробувальний термін".

Втім, Зеленський додав наступне: "Я всім міністрам і всім правоохоронцям сказав відверто: реальні справи, діючі справи, будь ласка, принесіть нам до кінця року. Не буде – всіх звільнимо".

Нагадаємо, президент пояснив свою позицію щодо Мендель та Андрушка.

Також Зеленський посперечався із журналістом "112 каналу" і сказав, що думає про Медведчука.

Крім того, Зеленський сказав, коли будуть результати у "гучних" справах.

Дивіться трансляцію зустрічі онлайн:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: