fbpx
Сьогодні
19:23 10 Жов 2019

Зеленський сказав, що думає про легалізацію медичного канабісу

Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський прокоментував питання щодо легалізації медичного канабісу та зазначив, що наразі це не пріоритетне питання для України.

Про це він заявив під час прес-марафону у четвер, передає УНН.

"Зараз не йдеться про легалізацію медичного канабісу, але я знаю, що дуже багато людей хочуть займатися цим бізнесом в Україні. Але ми це зможемо розглядати тільки після того, як ми будемо знати, що ми дійсно говоримо про медичну марихуану.

медичний канабіс

Тому, коли будуть відповіді на всі ці питання, це ж гострі питання, дуже гострі питання. Я не хочу, щоб нам завтра сказали, що всім дозволили займатися наркотиками. Навіщо нам це? У нас дуже багато проблем. Мені здається так, ті, хто хочуть — потерплять. Я не бачив зареєстрований законопроект під партії "Слуга народу". Є речі, які є не на часі. Це зараз не на часі, не зараз, це не пріоритет. Ми не виписали всі ризики з цим пов'язані. Ми не знаємо, чи готове наше суспільство. Нас не треба порівнювати з Канадою, де це можна та з іншими країнами. Ми боремося зараз навпаки з наркотиками, ви знаєте, що зараз відбувається? Якщо у нас не буде високого рівня наркоманії. Якщо ми все це поборемо, якщо все буде чисто, тоді ми зможемо повернутися до цієї справи. До розгляду цієї справи", — пояснив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський повідомив, що під час зустрічі в нормандському форматі не підтримає компромісні рішення, які загрожують Україні.

Також, Зеленський прокоментував участь свого помічника Єрмака в міжнародних справах

Нагадаємо, 9 жовтня Разумков заявив, що підтримує ідею створення посади віце-прем'єра з тимчасово окупованих територій.

Раніше Лубінець закликав Кабмін призначити віце-прем'єра з питань деокупації Криму та Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: