fbpx
Сьогодні
19:55 10 Жов 2019

Зеленський підтвердив, що зустрічався з міністром часів Януковича

Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону підтвердив, що мав особисту зустріч із Валерієм Хорошковським, який займав в уряді Віктора Януковича посаду міністра економіки.

Про це він заявив під час прес-марафону.

"Була зустріч… говорили особисто", – зазначив Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналіста.

Справка

Валерій Хорошковський – український політик, бізнесмен, колишній власник телеканалу "Інтер". Обіймав посади міністра економіки в уряді Януковича і міністра фінансів в уряді Азарова.

Хорошковський залишив Україну в кінці 2012 року.

У 2014 році Хорошковський намагався повернутися в політику. Він балотувався другим номером за списком "Сильної України" Сергія Тігіпка до Верховної Ради.

Раніше Зеленський заявив, що ексрадник Віктора Януковича Андрій Портнов не має ніякого відношення до теперішньої влади.

Зазначимо, що екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов, який, за його словами, стоїть за підозрою арештованому екс-нардепу Сергію Пашинському, обіцяє таку саму участь п'ятому президентові Петру Порошенку.

При цьому Генеральна прокуратура України готує підозру п'ятому президенту України Петру Порошенко за статтею про зловживання владою.

Раніше директор Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначив, що його відомство розслідує 12 кримінальних проваджень, у яких фігурує експрезидент Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: