fbpx
Сьогодні
13:52 10 Жов 2019

"Зараз я її захищаю": президент пояснив свою позицію щодо Мендель та Андрушка

Фото АПУ

Президент України Володимир Зеленський прокоментував конфлікт між журналістом «Радіо Свобода» Сергієм Андрушком та прессекретаркою глави держави Юлією Мендель.

"Я вважаю, що він часто вів себе неетично. Це напевно в" Схемах "не показували. У момент, коли він не в перший раз, ну не перший раз, як людина поводився некоректно, Юля як прес-секретар не мала права так реагувати, але емоційно, вона, є таке слово "емоційне виснаження", вона теж людина і вона не зло, вона прес-секретар, вона з вашої журналістсткої землі вийшла, з вашої професії.. . З ним це було дуже-дуже багато раз, це чесно … Будь-яку людину можно довести до такого стану. Вона не мала права, як прес-секретар так реагувати. Вона вже не змогла, як людина відреагувала на пана Андрушко".

"Дівчинку, в цьому випадку, буду захищати»".

"Я панові Андрушко по-чесному внутрішньо прощав його поведінку по відношенню до мене. Розумів, це журналісти … це нормально, вони вільні, вони так рухаються … Він здоровий мужик. Якби я не був президентом, я б йому відповів по -іншому. він здоровий хлопець, він нападає, ну, дійсно це так. Він стрибає. Ми з ним скільки разів зустрічалися, я всім, всім свої охоронцям кричав: "хлопці, відійдіть, відійдіть. Я вас прошу … ". Чому? Тому, що він зашибає їх просто, а вони почують, відчують, що мені щось загрожує і почнуть реагувати відповідно до законодавства України. Треба всюди мати хоч трохи етики. Журналістів поважаємо? Поважаємо", – сказав президент.

Дивіться онлайн-трансляцію:

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: