fbpx
Сьогодні
16:07 10 Жов 2019

"Я не можу в Маріїнському палаці жити, ви розумієте", - Зеленський розповів про резиденцію

маріїнський палац

Президент Володимир Зеленський обіцяє не збільшувати видатки на утримання Офісу президента.

Зеленський зазначив, що в державі буде відбуватися велика приватизація майна ДУСа, але пояснив, що навколо майна Держуправління справами – складна ситуація. Наприклад щодо готелю "Україна", який складно передати до приватизації, тому що багато різних кримінальних справ і судових рішень щодо цього об'єкта, а також є питання збереження роботи для людей, які працюють на об'єктах ДУС.

"У мене до вас питання.. Мені не вистачає відповіді від суспільства. Є резиденція президента України. Щоб ви робили на моєму місці? Я живу в квартирі. Резиденцію продавати ми не будемо, вона залишиться. Я там не буваю. У мене до вас питання. А якщо охоронці живуть в коридорах на вулиці, чи повинен президент країни переїжджати в безпечне місце чи ні?".

Журналіст нагадав Зеленському, що президенти і лідери багатьох країн живуть по місцю роботи. Наприклад, Ангела Меркель живе неподалік свого офісу, Трамп – у Білому домі: "Якщо ви не з'їжджаєте з Банкової, можливо доцільно обладнати частину Банкової…"

"І жити на Банковій? Щоб я з глузду з'їхав?", – емоційно відреагував Зеленський.

"Я не можу в Маріїнському (палаці –ред.) жити, ви розумієте. А пан Макрон живе саме в такій ситуації (Єлисейський палац – резиденція французького президента). Це дійсно дуже складне питання, охорона вішається, тому що я живу в квартирі. Знаєте чому? Я не можу переїхати до жодної резиденції, тому що, наше суспільство почне мене через це… Ну ви розумієте…".

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: