fbpx
Сьогодні
19:35 10 Жов 2019

Портнов не має жодного стосунку до ОП, - Зеленський

Фото: strana.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ексрадник Віктора Януковича Андрій Портнов не має ніякого відношення до теперішньої влади.

Про це він заявив під час прес-марафону.

"Пан Портнов не має ніякого відношення до Офісу і нашої влади. Що він робить, як він живе, і як в нього справи, він самостійна людина. Я запитав, чи він в розшуку, мені сказали, що, напевно, ні. Він вільна людина, громадянин України, мені так здається. Чи це пов'язано з моєю перемогою? Впевнений, що ні. Чи не співпадіння? Не знаю. Чи слідкую я за його діяльністю? В інтернеті", — заявив Зеленський.

Зазначимо, що екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов, який, за його словами, стоїть за підозрою арештованому екс-нардепу Сергію Пашинському, обіцяє таку саму участь п'ятому президентові Петру Порошенку.

При цьому Генеральна прокуратура України готує підозру п'ятому президенту України Петру Порошенко за статтею про зловживання владою.

Раніше директор Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначив, що його відомство розслідує 12 кримінальних проваджень, у яких фігурує експрезидент Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: