fbpx
Сьогодні
11:54 10 Жов 2019

Зеленський прокоментував питання "нового Майдану"

Фото: ОПУ

Президент не боїться чергового майдану і готовий піти з посади у тому випадку, якщо буде вимагати народ України.

Про це він заявив під час прес-марафону.

Президент зазначив наступне: "З приводу "майдану" – я нічого такого не боюсь. У будь-яку хвилину. Якщо дійсно суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала, і щоб я не був Президентом. Кровопролиття не буде. Я дуже спокійно до цього відношусь, але люди повинні знати, що вони (в разі залишення посади Зеленським – ред.) оберуть – вони точно не оберуть припинення війни".

При цьому він додав, що саме його і саме за обіцянку припинити війну обрала більшість українців серед усього "меню" політиків.

зеленський

Фото: ОПУ

Також Зеленський загадав свого попередника та дав оцінку його діям. За його словами,  Порошенко проти розведення військ на Донбасі, а також проти "формули Штайнмаєра", бо вона таке розведення передбачає, тому екс-президенту здається, що з цього приводу може бути майдан.

"Помилка Порошенка тільки в одному, що йому здається, що він може бути лідером іншого майдану. І він готовий (до нього), ви ж бачили заяву і самого Штайнмаєра, і німецької сторони, і французької сторони, і багатьох європейських ЗМІ – вони в шоці, тому що його риторика міняється, як і змінився його статус", – пояснив свою думку президент.

І разом з тим додав наступне: "Єдине, що він забуває, що він уже не президент. Навіть не те що він забуває, я боюсь, що він у це не вірить. На фізичному рівні є проблеми". Зеленський вважає, що для цього Порошенко підбурює людей,"і своїми ЗМІ, і своїми діями".

Дивіться трансляцію зустрічі онлайн:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: