fbpx
Сьогодні
10:41 09 Жов 2019

У Стокгольмі знову починаються слухання стосовно Нафтогазу і Газпрому

В апеляційному суді у Стокгольмі у середу, 9 жовтня, розпочинаються слухання стосовно рішення Стокгольмського арбітражу, який відхилив вимоги російського ПАТ "Газпром" до НАК "Нафтогаз України", першою виступить російська сторона.

Про це повідомив виконавчий директор Групи Нафтогаз Юрій Вітренко у Facebook.

Він повідомляє наступне: "Скоро починаємо слухання. Сьогодні виступає "Газпром" зі вступним словом, яке займає цілий день". Також додає, чому  судові процеси проти "Газпрому" займають доволі багато часу.

Отже, на судовий розгляд подано документи на приблизно 50 тисяч сторінок: "..приблизно стільки сторінок різних документів було подано сторонами в арбітражних процесах щодо контракту на поставку і транзит газу. Більшість з цих документів склали подання сторін, висновки експертів, покази свідків.

"Тобто ці документи сторони мали написати і узгодити, не кажучи вже про те, що всі ці документи потрібно було уважно прочитати", – зазначає Юрій Вітренко.

Ще на початку вересня стало відомо, що "Газпром" ініціював новий арбітраж проти "Нафтогазу". До кінця жовтня відповідач мав надати зустрічні позивні вимоги.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: