fbpx
Сьогодні
17:09 09 Жов 2019

Сутички на блокпості у Кремінній: поліція повідомила про 2 затриманих

Співробітники полку "Миротворець" зупиняли для передбаченої перевірки документів автомобілі з колони, яка хотіла проїхати до Золотого, де планується розведення сил

Про це повідомляє пресслужба МВС у Facebook.

"Однак громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських. У результаті виник словесний конфлікт, який пізніше переріс у штовханину", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, відповідно до Закону "Про Національну поліцію", спецпризначенець здійснив попереджувальний постріл у повітря.

"Жодних спецзасобів чи зброї до осіб, котрі відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, не застосовували", – запевнили у МВС.

Повідомляється, що двох осіб поліцейські затримали. Один із затриманих – водій авто, який наїхав на ногу спецпризначенцю, інший – перебував у розшуку.

Поліція заявляє, що після огляду авто вони вилучили 6 одиниць мисливської вогнепальної зброї, яка після перевірки вона буде повернута власникам.

Після цього Колона автомобілів поїхала в напрямку Золотого – 4.

Нагадаємо, на блокпості сталась сутичка між поліцією та добровольцями, які їдуть у Золоте. Нацкорпус заявляв, що по них стріляли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: