fbpx
Сьогодні
19:48 09 Жов 2019

На Донбасі бойовики обстріляли ділянку розведення сил в районі Золотого

Фото Reuters

На Донбасі з початку поточної доби 9 жовтня в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Противник обстрілював позиції підрозділів ОС із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, в порушення мінських угод противник спеціально обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник здійснив дев'ять обстрілів, а саме неподалік Пісків, поблизу Лебединського, поблизу Пищевика, неподалік Миколаївки, Новотроїцького та поблизу Новогнатовки, поблизу Красногорівки і неподалік Павлополя.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" супротивник зробив вісім обстрілів: поблизу Новолуганского, в районі Золотого, неподалік Золотого, поблизу Майорського, неподалік Кримського та поблизу Авдіївки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: