fbpx
Сьогодні
08:53 09 Жов 2019

Білий дім не підтримав справу про імпічмент Трампа

У Білому домі офіційно відмовились співпрацювати зі слідством у справі про імпічмент президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу.

Про це повідомляє BBC.

Також у адміністрації американського президента назвали лист, надісланий лідерам демократичної партії, «безпідставним» та «конституційно недійсним» та відхилили його. Радник Білого дому звернувся з восьмисторінковим листом до провідного демократа та спікера палат Ненсі Пелосі та трьох голів Демократичних комітетів.

Він звинуватив лідерів у проведенні розслідування, "яке порушує основи справедливості та конституційно доручений належний процес", зокрема, не проводячи голосування щодо початку розслідування.

Дослідження намагається з'ясувати, чи підтримував президент допомогу Україні, щоб підштовхнути її до розслідування Джо Байдена, який буде балотуватися на посаду президента США.

Також повідомляється, що лист-відповідь Білого дому надійшов після того, як адміністрація Трампа заборонила послу США Гордону Сондленду в Європейському Союзі свідчити у Конгресі в рамках розслідування про імпічмент Трампу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: