fbpx
Сьогодні
13:16 08 Жов 2019

Укрзалізниця закупить постільну білизну на 10,5 млн грн

АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) підписало перший договір з ТОВ "Текстиль-Рівне" (Рівне) про поставку 11 тис. комплектів постільної білизни за ціною 297,36 грн / шт.

Згідно з інформацією на сайті ProZorro, в першому аукціоні з відбору постачальників постільної білизни за рамковою угодою, крім "Текстиль-Рівне", брали участь ТОВ "Українська швейна фабрика" та ТОВ "Евроклінсервіс".

Крім того, до теперішнього часу вже відбувся другий аукціон з постачання ще 12 тис. Комплектів постільної білизни УЗ. Як вказується на ProZorro, переможцем аукціону стало ТОВ "Українська швейна фабрика" (ціна – 297,36 грн / шт.).

В цілому, згідно з повідомленням на сторінці Facebook-спільноти УЗ "Прозора залізниця", рамкова угода передбачає поставку компанії 34,780 тис. Комплектів постільної білизни на загальну суму 10,434 млн грн.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" в соціальній мережі Facebook створила співтовариство "Прозора залізниця" для комунікації компанії з громадськими організаціями, ЗМІ, постачальниками і покупцями в системі Prozorro з приводу публічних закупівель залізничної галузі.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: