fbpx
Сьогодні
12:28 08 Жов 2019

Партія "Європейська солідарність" назвала арешт Пашинського "дешевим шоу"

Партія "Європейська солідарність" заявляє, що провадження щодо екс-нардепа Сергія Пашинського є політично вмотивованим, а його арешт це "дешеве шоу", щоб знизити увагу людей від провалу влади у зовнішній політиці.

Відповідна заява розміщена на сайті партії "ЄС".

У "Європейській солідарності" вважають арешт Пашинського надмірним заходом, оскільки він не переховувався від правосуддя і не намагався впливати на перебіг слідства. Також називають такий запобіжний захід "надмірним", "спробою впровадити «російський стиль» в українській політиці".

Позиція партії полягає в наступному:

  • "Анонсування" рішення Печерського суду щодо взяття під варту колишнього народного депутата Сергія Пашинського від поплічника Януковича Андрія Портнова прямо вказують на його політичну вмотивованість".
  • "Влада стала на помилковий шлях, прикриваючи провали у зовнішній політиці "серіалом з посадками", попередньо анонсованими і зрежисованими поплічниками Януковича".

На думку "ЄС", чинна влада за допомогою арешту Пашинського намагається показати сумнівні "успіхи" у боротьбі з колишньою владою і відвернути увагу суспільства від "очевидного провалу у зовнішній політиці України, який сьогодні викликає справедливе обурення громадян України".

Нагадаємо, Прокуратура закликала суд взяти Пашинського під варту, прохання задовільнили.

Раніше Пашинський відреагував на підозру ДБР: до чого тут Портнов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: