fbpx
Сьогодні
22:40 08 Жов 2019

Насіров орендував у митниці елітний будинок за 6,7 тисяч гривень на місяць, - розслідування

У 2016 році тодішній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров орендував у профспілки митниці двоповерховий котедж в "Конча-Заспі" за 6,7 тисяч гривень на місяць.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

"Це 15 гектарів землі в Кончі-Заспі, які 2000 року Київська міська рада безкоштовно передала Державній митній службі. За оціночною вартістю ділянка нині коштує майже 300 млн гривень", – написав Нефьодов.

Насіров маєток

Там, за його словами, митники мали б звести базу відпочинку і реабілітаційний центр "Конча-Заспа".

"Замість цього, як ми місяць тому дізнались під час інвентаризації майна, там звели 28 будинків – 9 дерев'яних та 19 цегляних, підстанцію та свердловину. А потім профспілка митниці ці будинки віддала в оренду керівництву митниці", – заявив він.

"Наприклад, оцей п'ятикімнатний двоповерховий дерев'яний котедж на фото – 177 кв м з меблями, сантехнікою та навіть постіллю і посудом у 2016 році орендував колишній голова Державна фіскальна служба Роман Насіров", – наголосив Нефьодов.

Насіров маєток

"У його розпорядженні будинок до 2033 року, ціна – 6,770 тисяч гривень на місяць. Зараз працюємо, аби повернути елітну нерухомість назад до профспілки і продати на аукціоні. І такого у нас ще багато – купа активів ДФС має дивний юридичний статус", – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: