fbpx
Сьогодні
16:04 08 Жов 2019

Мін’юст перешкодив рейдерському захопленню землі біля метро "Іподром" у Києві

Міністерство юстиції перешкодило рейдерському захопленню земельної ділянки в декілька гектарів під столичним Льодовим стадіоном біля станції метро "Іподром" у Києві.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці у Facebook.

Малюська повідомив наступне: "Вранці окремі "юридичні таланти" намагались вкрасти Льодовий стадіон. Точніше не Льодовий стадіон, а кільканадцять гектарів під ним у районі Іподрому (Київ). А ще точніше – не вкрасти, а поставити остаточну крапку у рейдерській схемі, яка мала закінчитися продажем через СЕТАМ "добросовісному вигодонабувачеві". Продажу не відбулося".

Крім того, за його словами, Мін'юст звернувся до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) з вимогою скасувати деякі торги на майданчику СЕТАМ за заниженою ціною.

"Через той самий СЕТАМ на продаж йшло кілька лотів за, м'яко кажучи, дивною ціною. Типу приміщення в новобудові площею 500+ квадратів за ціною трохи більшою за мільйон гривень. Звернулися в АРМА, яке миттєво відреагувало, – продаж скасували", – зазначив він, додавши, що зараз там проходить перезавантаження, про яке розкажуть окремо .

Також міністр відмітив, що відбулося засідання Антирейдерської комісії, про яке мають детально розповісти пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: