fbpx
Сьогодні
19:04 08 Жов 2019

Microsoft та Студія Walt Disney оголосили про п'ятирічну співпрацю з використанням хмарних інновацій

У вересні Microsoft та Walt Disney оголосили про початок п'ятирічного співробітництва. Мета — поліпшення методів створення контенту за допомогою хмарних технологій на платформі Azure. Робочим майданчиком двох гігантів став StudioLAB Cтудії Walt Disney, технологічний центр з генерування та просування контенту за допомогою передових інструментів.

Кіновиробництво – трудомісткий та складний в організації процес. Кожен етап роботи забирає значну кількість часу та старання Але продуктивність такої праці не завжди виправдовує докладені зусилля. Microsoft і Walt Disney сподіваються, що перехід на хмару змінить ситуацію на краще. Безпека, інноваційність, висока результативність та швидкість роботи – ті переваги, які гарантують хмарні технології.

Очікується, що такі зміни стануть переломним моментом не лише для Cтудії Disney, але й для індустрії. «Комбінація місткості та передових способів використання Azure з історією впевненого лідерства Walt Disney відкриває нові можливості в сфері мультимедіа та розваг» – стверджує Кейт Джонсон, президент Microsoft в США.

Walt Disney

Зразком майбутньої роботи став союз Microsoft, Disney та компанії Avid. Корпорації вже створили робочі групи, які займаються спільним генеруванням та редагуванням контенту за допомогою хмарних технологій. Disney планує додати низку власних нюансів, щоб протягом п'яти років полегшити робочі процеси.

«Сподіваємось, що, перемістивши більшу частину роботи на хмару, будемо створювати контент швидше й ефективніше у всьому світі», – заявив Джеймі Воріс, технічний директор Студії Walt Disney. «Завдяки інноваційному партнерству з Microsoft, ми оптимізуємо багато процесів. Наші талановиті режисери зосередяться на тому, що роблять найкраще».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: