fbpx
Сьогодні
12:54 08 Жов 2019

Лукашенко вважає, що нормандский саміт давно мав відбутися

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що західні партнери залишили Україну самостійно вирішувати конфлікт на Донбасі, а зустріч в нормандському форматі вже давно повинна була відбутися.

Про це повідомив "Інтерфакс-Україна".

"Ми цього Зеленського, якого завантажили цим страшним вантажем, не його проблемами, залишили один на один з цими проблемами… І зі Сходу, і з Заходу тільки камені кидають в цю молоду людину. Так прокиньтеся ви, врешті-решт. Війна не тільки в Україні, війна в нашому домі, і вирішувати цю проблему нам. Якщо нормандська четвірка чогось варта, так давно треба було зібратися і щось вирішувати" – заявив Лукашенко на конференції "Європейська безпека: відійти від краю прірви" у Мінську.

"Як вирішити хворобу, теж начебто знаємо, тільки треба починати її лікувати. Нинішня влада в Україні, президент, – він, звичайно ж, не всемогутній. Йому ні всередині, ні ззовні ніхто не дасть зробити те, що він хоче. Я переконався в тому, що він хоче вирішити цю проблему".

"Сьогодні ми Україну просто "подарували" своїм суперникам. Ну, що не так? Своїми руками віддали Україну. За це американці і НАТО повинні нам просто дякувати, що вони, напевне, й роблять, розмовляючи між собою".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: