fbpx
Сьогодні
16:48 08 Жов 2019

Hymer анонсував перший безпілотний будинок на колесах

Фото: Erwin Hymer Group

Німецька компанія Erwin Hymer Group анонсувала концептуальну розробку безпілотного будинку на колесах під назвою Galileo.

Про це повідомляє портал Motor1.

У повідомленні компанії зазначається: "Німецька компанія Erwin Hymer Group, визнаний авторитет у виробництві будинків на колесах, анонсувала концептуальну розробку під назвою Galileo. Моторхоум майбутнього виявився не лише безпілотним, а й модульним".

"Концепція передбачає шасі з електромотором і плоским дном, на яке "одягається" корпус самого кемпера. Цей підхід, на думку Hymer, дасть дизайнерам інтер'єрів небувалу свободу фантазії: проектувати "нутрощі" автобудинку тепер можливо з такою ж свободою, що і інтер'єр звичайного житла".

hymer galileo

Фото: Erwin Hymer Group

В компанії вбачають ще один плюс в модульній схемі: шасі можна буде здавати в оренду навіть на одну поїздку, укомплектуючи його для користувача житловим простором з певного "стандартного набору".

"У Galileo відсутні органи управління. Таким чином у будинку на колесах є додатковий простір для розміщення всього необхідного для автономного існування", – додають на порталі.

Також стверджується, що при виробництві таких кемперів використовуватимуться поновлювані ресурси та перероблювані матеріали.

Тим часом, на єдиному сміттєвому полігоні Одеси почалося будівництво станції дегазації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: