fbpx
Сьогодні
11:28 06 Жов 2019

У Донецькій області запрацює "електронна школа"

Завдяки електронній системі "Моя школа" навчальні заклади Донецької області незабаром можуть повністю відмовитися від паперових журналів та щоденників.

Таку новацію запроваджує ТОВ "Ареал Девелопмент" з Краматорська, повідомляє Бізнес-Схід.

Електронний сервіс буде доступний як на комп'ютерах або ноутбуках, так і на смартфонах або планшетах. Таким чином, учителі, учні та батьки зможуть обмінюватися інформацією про навчальні процеси в будь-якому зручному для них форматі.

"Нова електронна система замінить старі методи ведення документації в навчальних закладах на сучасні шляхом впровадження електронних журналів, електронних щоденників, єдину електронну систему бази даних та документів та оптимізує робочі процеси для вчителів", – розповіла директорка ТОВ "Ареал Девелопмент" Світлана Панова.

Також представники "Ареал Девелопмент" обіцяють не лише впровадити, але й навчити користуватися е-системою.

Система успішно запущена в 10 українських школах
В Україні систему "Моя школа" вже запустили в 10 навчальних закладах. Результати позитивні: завдяки постійному електронному моніторингу за навчальним процесом учнів, батькам зручно контролювати якість підготовки до уроків, навчання в класі та виконання домашніх завдань.

"Наразі система "Моя Школа" вже працює в пілотних класах у Вінниці. На Донеччині ми починаємо впроваджувати проєкт вже в жовтні", – розповіла Панова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: