fbpx
Сьогодні
20:22 06 Жов 2019

"Нацкорпус" обіцяє захищати Золоте у разі відведення військ: відео

Лідер партії «Національний корпус» і перший командир полку «Азов» Андрій Білецький прибув у Золоте на Луганщині та заявив про готовність «захищати селище» у разі відводу українських військ.

Відповідне відеозвернення оприлюднене на YouTube-каналі «Нацкорпусу».

«Сьогодні прокидається вся Україна і починає боротися з ганебним «Мінськом», ганебною «формулою Штайнмаєра» і злочинним відводом військ. Все буде залежати не від влади і не від політиків. Все буде залежати від кожного з нас. Від тих людей, які сьогодні вийшли на віче в Києві, які виходять по всім містам України від Мукачевого до Харкова», — заявив Білецький.

Він наголосив, що ветерани ООС залишаться в Золотому, «навіть якщо влада кине їх напризволяще, навіть якщо будуть виведені війська».

«Якщо свій прямий обов'язок — захищати кожного українця, кожен сантиметр української землі — не виконує президент, влада, то його виконаємо ще раз ми, ветерани-добровольці. Це наш останній блокпост, і ми даємо слово, що ніколи його не залишимо», — сказав Білецький.

Нагадаємо, що Разумков пояснив, коли почне діяти закон про особливий статус Донбасу.

Раніше повідомлялося, що у Зеленського є два сценарії для виборів на Донбасі.

Також Пристайко допустив можливість відновлення залізничного сполучення з окупованими районами Донбасу.

Яременко заявив, що вибори в ОРДЛО проводитимуться одночасно з виборами по Україні, а особливий статус може бути у рамках децентралізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: