fbpx
Сьогодні
21:48 05 Жов 2019

Зеленський обговорив з силовиками ситуацію на Донбасі та розведення сил

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у зустрічі, присвяченій питанням безпеки та оборони.

Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

На заході були присутні начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, голова СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, помічник Президента Андрій Єрмак та інші.

"Учасники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, зокрема в районі населених пунктів Золоте та Петрівське, де заплановане розведення військ. Глава держави наголосив, що питання безпеки українців, а особливо населення у зоні розведення, і досягнення стійкого миру на сході країни є пріоритетними для нього", – йдеться у повідомленні.

Очікується, що наступного тижня представники влади відвідають Петрівське, Золоте та Станицю Луганську, щоб особисто переконатися у тому, що місцевим мешканцям нічого не загрожує. Також на зустрічі обговорили будівництво мосту через Сіверський Донець поблизу Станиці Луганської, де відкрили тимчасовий перехід для громадян.

Окремо було приділено увагу питанням соціального забезпечення учасників бойових дій. Президент запевнив, що жодні пільги для військових, які захищали територіальну цілісність України, не скасовуватимуть. У державному бюджеті на наступний рік має бути передбачене фінансування соціального забезпечення військовослужбовців.

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у зустрічі, присвяченій питанням безпеки та оборони. На заході були…

Posted by Офіс Президента України on Saturday, October 5, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: