fbpx
Сьогодні
18:16 05 Жов 2019

МВС розповіло, скільки правоохоронців введе територію ОРДЛО

Поліція Донеччини в межах стратегії деокупації розробляє порядок функціонування поліцейських підрозділів на тимчасово окупованій частині Донбасу.

Як зазначається на сайті поліції Донеччини, про це йшлося під час всеукраїнського науково-практичного круглого столу з питань деокупації Донбасу, що відбувся у Маріуполі.

Зокрема, поліція Донеччини у рамках стратегії деокупації розробляє порядок функціонування поліцейських підрозділів на тимчасово окупованій території, першочергові заходи з гарантування публічної безпеки та захисту прав громадян.

У зв'язку з цим зазначається, що для роботи на деокупованих територіях вже підготовлено близько 800 поліцейських, передбачено ресурси для безперебійної діяльності підрозділів.

У поліції додали, що під час круглого столу було визначено основні засади організаційно-правового механізму відновлення територіальної цілісності України. Вони будуть взяті до уваги під час практичних заходів із врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, що у Зеленського хочуть закінчити війну на Донбасі за один рік, в інакшому випадку – стіна по лінії зіткнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: