fbpx
Сьогодні
14:16 04 Жов 2019

Падіння Ан-12: став відомий стан постраждалих, тіла загиблих досі залишаються під уламками

Під літаком, що аварійно приземлився під Львовом, досі знаходяться тіла двох загиблих.

Про це заявив заступник начальника слідчого управління ГУНП у Львівській області Андрій Кумечко під час брифінгу для ЗМІ, передає УНН.

Водночас у Львівській клінічній лікарні № 8 повідомляють про стан постраждалих у результаті падіння літака: "Є троє потерпілих з місця авіакатастрофи. Пацієнти доставлені у важкому стані. На даний момент 2 пацієнтів прооперовані, залишаються у відділенні невідкладної допомоги і один пацієнт оперується… ми на допомогу викликали хірурга з обласної лікарні. В усіх пацієнтів є поєднані травми, у перших двох — це є скелетні травми, перелом плечової кістки, перелом кісток тазу з вивихом, у 3-го пацієнта численніші ушкодження — черепно-мозкову травму, забій грудної клітки, тазу, також відкритий перелом кінцівки. Всім пацієнтам надається необхідна допомога. Після стабілізації стану всі пацієнти будуть повторно оглянуті. Плануємо після стабілізації стану провести комп'ютерно-томографічне обстеження… Думаємо, що нам вдасться стабілізувати усіх пацієнтів".

Також стало відомі відомості про вцілілих членів екіпажу літака: "За тією інформацією, яка в мене є: пацієнти 1966 р.н., 1969 р.н. і один пацієнт 52 років. Усі вони – жителі різних міст України: Запоріжжя, Києва і Вінниці".

Лікар додав, що: "Стан двох перших пацієнтів — важкий, але стабільний,  третій пацієнт в операційний, будемо проводити додаткові обстеження".

Всього на борту було сім членів екіпажу і один супроводжуючий вантажу. В підсумку загинуло п'ятеро людей. За фактом аварії відкрили кримінальне провадження.

Нагадуємо, Катастрофа Ан-12 під Львовом: загинуло 5 осіб, триває рятувальна операція

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: