fbpx
Сьогодні
10:39 04 Жов 2019

Катастрофа Ан-12 під Львовом: загинуло 5 осіб, триває рятувальна операція

Літак Ан-12 здійснив аварійну посадку поблизу Львова через закінчення пального, загинуло 5 людей.

Так зазначають у ДСНС у Львівській області .

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, літак пропав з радарів о 7:10 — через 19 хвилин один з членів екіпажу доповів по радіо про аварійну посадку. О 7:46 Ан-12 виявили в півтора кілометрах від злітно-посадкової смуги, слідів пожежі не було.

"Рятувальники деблокували 3 потерпілих із пошкодженого літака, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в медичні заклади м. Львова. Внаслідок падіння літака 5 осіб загинуло. Від ДСНС залучено 68 чоловік особового складу та 14 одиниці спецтехніки. На місці події працює оперативна група ГУ ДСНС України у Львівській області", — додали у ДСНС.

Наразі вивчаються дві попередні версії аварійної посадки літака Ан-12 під Львовом, в якій загинули п'ятеро осіб.

Ан-12

Про це УНН розповіли правоохоронці.

"Перша причина – неробочий висотомір, а друга – нестача пального. Але ці версії попередні і потребують перевірки", – сказав співрозмовник агентства.

Ан-12

Він наголосив, що будуть проведені всі необхідні експертизи та зібрані свідчення членів екіпажу, які вижили, тільки тоді можна буде говорити про остаточні версії.

Аварія сталася під час виконання літаком авіакомпанії "Україна Аероальянс" чартерного вантажного рейсу по маршруту Віго (Іспанія) — Львів. За даними з бази профільного ресурсу Flightradar24, літаку 51 рік.

Ан-12

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: