fbpx
Сьогодні
13:44 03 Жов 2019

ГПУ повідомило про зміну прокурорів у справі з вбивства Гандзюк

Стало відомо, що Генпрокуратура змінила прокурорів-процесуальних керівників у кримінальних виробництвах по вбивству Катерини Гандзюк.

Про це повідомляється на офіційному сайті ГПУ.

"За результатами оперативної наради в Генеральній прокуратурі про стан досудового розслідування у кримінальному провадженні по заподіяння тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, що спричинили її смерть, 30 вересня 2019 змінено групу прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у зазначених виробництвах", – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо:

  • 31 липня 2018 у місті Херсоні організованою групою осіб скоєно зухвалий напад на виконуючого обов'язки керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катерину Гандзюк. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла до 40 відсотків її тіла. Їй зробили більше десяти операцій. 4 листопада 2018 жінка померла в лікарні.
  • 6 червня 2019 Покровським районним судом Дніпропетровської області винесено вирок п'ятьом іншим співучасникам злочину Сергію Торбін, Микиті Грабчук, Володимиру Васяновичу, В'ячеславу Вишневському і Віктору Горбунову. Їм призначено покарання від трьох до шести з половиною років відповідно до затвердженої угоди про визнання винуватості між прокурором і обвинуваченими. Вирок вступив в законну силу.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: