fbpx
Сьогодні
14:45 28 Вер 2019

У Сумах стався вибух на заводі

У Сумах на території заводу ТОВ "Гуала Кложерс Україна" у виробничому цеху стався вибух обладнання, під час якого постраждали 10 осіб.

Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на прес-службу поліції.

"28 вересня о 10:51 ранку на території товариства з обмеженою відповідальністю "Гуала Кложерс Україна" у виробничому цеху стався вибух виробничого обладнання з горінням. На місце події направлялись чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив виробниче обладнання цеху та утеплювач стін на площі до 50 кв. м. Існувала загроза подальшого поширення вогню. Об 11:17 рятувальники пожежу локалізували, об 11:55 – ліквідували", – зазначили у прес-службі.

За інформацією керівника відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Сумській області Ельвіри Біганової, в результаті вибуху постраждали 10 людей.

"Там перебувало 19 працівників, 10 із них постраждали. Двоє із постраждалих знаходяться в реанімації, їм надається допомога. Інші вісім також перебувають в лікарні", — зазначила Біганова.

На місці події працює поліція. Проводяться всі необхідні слідчі дії для з'ясування причин і обставин надзвичайної події.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: