fbpx
Сьогодні
Відео 19:06 28 Вер 2019

Скандал з Винником: українська десантниця пояснила різницю між "миром" та перемогою

На заклик популярного співака Олега Винника до "миру" з Путіним та до того, аби не робити різниці між Україною й Росією, відповіла відома учасниця війни на Донбасі, одна з перших організаторок й інструкторок добровольчих підрозділів Маруся Звіробій.

Відповідне звернення вона розмістила у себе на сторінці у Facebook.

"Україні потрібна перемога, а не "мир". Мир у країні неможливий без повернення їй незаконно анексованих територій, за кожен шматок яких пролито кров наших співвітчизників. А Путін не віддасть Вам жоден шмат захопленої землі. І це означає, що мир неможливий, доки Путін не погодиться повернути землю", – пояснила військова.

Різниця між миром і Перемогою від Маруся Звіробій

Posted by Олександр Кривоберець on Thursday, September 26, 2019

Тоді як перемога, за словами Звіробій, означає що "ми повертаємо свою землю військовим шляхом", якщо Москва не хоче віддати нам її добровільно.

"Ось у чому різниця між "миром" і перемогою", – наголосила вона.

"Україна не за "мир". Вона за Перемогу! Тому що ми не здамо жодного життя наших бійців, яке було покладено за цю Перемогу", – підсумувала десантниця.

Нагадаємо,  Олег Винник, який знявся у проекті #ВсемМир з російськими зірками, що підтримали політику Кремля щодо України і анексію Криму, потрапив до бази центру "Миротворець".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: