fbpx
Сьогодні
21:07 28 Вер 2019

"Штовханина Мендель": спілка журналістів закликала прес-секретаря Зеленського вибачитися

Національна спілка журналістів України закликає Офіс президента та прес-секретаря голови держави Юлію Мендель вибачитися за некоректну поведінку щодо представників ЗМІ.

Про це написав голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Прес-секретар президента не має права фізично перешкоджати роботі журналістів. Чи дружні обійми, чи відштовхування-відтягування — це не та поведінка, з якою журналісти мають миритися. …Національна спілка журналістів України звертається до Офісу президента та прес-секретаря президента Юлії Мендель із закликом переглянути ставлення до журналістів, вибачитися за некоректні заяви та прикрі ситуації, які трапилися», — наголосив Томіленко.

Раніше журналіст Михайло Ткач написав на своїй сторінці у Facebook, що прессекретар Президента України Юлія Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушка, коли той хотів поставити запитання керівнику Офісу Президента Андрію Богдану в США. Цей пост викликав у соцмережах хвилю обурення поведінкою Мендель.

На це Мендель заявляє, що не відштовхувала телерепортера Сергія Андрушка, а зупиняла з міркувань безпеки глави держави.

У свою чергу, Схеми: корупція в деталях оприлюднили повне відео спілкування журналіста Радіо Свобода Сергія Андрушка з прессекретарем президента Володимира Зеленського Юлією Мендель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: