fbpx
Сьогодні
19:49 27 Вер 2019

Активісти Нікополя почали боротьбу за дерева міста

Активісти Нікополя виступили з ініціативою збереження та розширення зелених насаджень у місті.

За їх словами, через відсутність фахівців та стратегічного підходу, міська влада вирубує дерева, які вважає хворими, сухими чи такими що загрожують життю громадян міста.

«Наразі маємо ситуацію, коли місту дуже не вистачає кваліфікованих спеціалістів серед тих, кого призначено доглядати за деревами. А наші містяни незважають на цю проблему, бо тим більш не в курсі про небезпеку, що невпинно шириться Нікополем. Дерева продовжують гинути. Чому в Нікополі, як і по всій Україні погано ростуть дерева? А тому, що дерева абсолютно неправильно висаджуються і поливають. Підсумок – купа коштів, викинутих на вітер, адже в таких умовах навіть самий витривала рослина довго не протягне», – пояснюють активісти.

Вони зазначили, що у парку Перемоги зовсім недавно там зрубали близько 160 дерев, тому що їх визнали хворими, сухими, мертвими або такими що загрожують життю громадян міста.

Активісти подались на спільнокошт для того, щоб оплатити виконання робіт спеціаліста-арбариста. Якщо ж вони зберуть більшу суму, то отримані гроші обіцяють витратити на озеленення міста

Дізнатися більше про ініціативу можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: