fbpx
Сьогодні
21:11 26 Вер 2019

ОПЗЖ прокоментувала позбавлення ліцензії "112 Україна" та назвала винних

Партія «Опозиційна платформа — за життя» назвала позбавлення цифрової ліцензії телеканалу «112 Україна» «рейдерським захопленням», яке ініціювала нова українська влада.

Про це йдеться в заяві партії.

«Послужливі маріонетки з Нацради виконали наказ влади розправитися з незалежним телевізійним каналом. Своїм рішенням Нацрада узаконила рейдерське захоплення телеканалу — те саме захоплення, яке, як повідомляли експерти і журналісти, готувалося в Офісі президента. Члени Нацради (термін повноважень трьох з восьми членів уже закінчився), які вчора слухняно виконували побажання Коломойського і Порошенка, сьогодні виконують замовлення Зеленського і Богдана», — вважають в «Опозиційній платформі».

Також у партії нагадали про «численні погрози президента Володимира Зеленського» на адресу телеканалів, якими володіє депутат від «За життя» — йдеться про Тараса Козака, соратник кума Путіна Віктора Медведчука. У медіахолдинг Козака крім «112 Україна» входять канали NewsOne та ZIK.

«Президент і його команда, яка боїться чути правду, яка знищує вільні ЗМІ, формуючи під себе комфортний медіапростір, і якій не потрібні журналісти, неминуче повторить долю своїх "папередніков"», — вважають у партії.

Нагадаємо, що канал "112 Україна" лишили ліцензії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: