fbpx
Сьогодні
22:25 25 Вер 2019

Зеленський відреагував на "обіцянку" розслідувати справу Байдена

Фото Reuters

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяви про нібито тиск президента Дональда Трампа на нього для розслідування справи стосовно сина Джо Байдена.

Про це Зеленський заявив на прес-конференції з Трампом у Нью-Йорку, передає Громадське.

Зеленський заявив, що Україна незалежна країна і ніхто не впливав на неї, а сам він не може впливати на слідчі органи в Україні.

«Я нікому нічого не винен», — додав він.

Зеленський наголосив, що не звертався до нового генпрокурора Руслана Рябошапки щодо будь-якого розслідування, зокрема й у справі сина Джо Байдена, основного конкурента Трампа на виборах.

«Я не можу ні на кого тиснути, я нікому не дзвонив, не просив. Рябошапка повинен розглядати будь-які справи, які тут обіцянки», — сказав президент України.

На запитання, чи розслідує зараз ГПУ справу проти сина Байдена, Зеленський відповів: «Ви мене вибачте, у нас є своя країна, у нас є багато більш важливіших, дійсно дуже важливих питань. Ви знаєте, це справи, дуже важливі для кожного українця — це Іловайськ, це Майдан, це корупція, про яку зараз говорив президент Трамп, і ви знаєте, над чим він (Рябошапка — ред.) працює».

Також президент України сказав журналістам, що вони вже могли «побачити все» у цій історії, тобто могли прочитати стенограму липневої телефонної розмови його і Трампа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: