fbpx
Сьогодні
19:55 25 Вер 2019

На Донбасі СБУ під час спецоперації затримала бойовика "ЛНР"

Співробітники СБУ під час спецоперації на Донбасі затримали активного учасника незаконних збройних формувань терористичної організації "ЛНР".

Чоловік брав участь у боях біля Дебальцево, перебував у розшуку українських правоохоронців. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Бойовик був оголошений у розшук за підозрою в участі у діяльності терористичної організації та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Затриманий житель Луганської області у складі терористичних угруповань так званої "ЛНР" протягом 2014-2015-х брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема у запеклих бойових діях неподалік Дебальцево. Згодом він здійснював бойові чергування на блокпостах НЗФ "ЛНР" неподалік окупованого Сорокиного. Станом на вересень 2019-го він проходив військову службу у так званому "Митному комітеті "ЛНР", – йдеться в повідомленні.

Бойовика звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст.110 "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України" і ч. 1 ст. 258-3 "Створення терористичної групи чи терористичної організації". Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: