fbpx
Сьогодні
08:47 24 Вер 2019

Доба в ООС: бойовики здійснили 24 обстріли, є 2 поранених

Минулої доби, 23 вересня, російські окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Фейсбуці.

"Вчора противник, порушуючи Мінські угоди, чотири рази обстріляв ділянку розведення №3 в районі Богданівки з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Також обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Крім того, ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", – йдеться у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 13 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази неподалік Богданівки – з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Пищевика – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Гнутового – з ручного протитанкового гранатомета; близько Талаківки, Новогнатівки, Красногорівки – зі стрілецької зброї.

Зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Луганського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; по два рази неподалік Попасної та Новолуганського і один раз поблизу Оріхового – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Травневого та один раз близько Зайцевого – зі стрілецької зброї.

За минулу добу два військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил: близько Красногорівки – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Травневого – зі стрілецької зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: