fbpx
Сьогодні
08:50 23 Вер 2019

На Житомирщині некерована вантажівка вбила 9 людей

Пізно ввечері 22 вересня у Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса, у результаті чого 9 осіб загинули, ще 11 отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирщини.

"Близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), рухаючись у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремче", що стояв на узбіччі дороги", – йдеться в повідомленні.

66-річний водій автобуса зупинився, щоб замінити колесо, частина його пасажирів, вийшли з салону і стояли на узбіччі дороги.

У результаті зіткнення 9 пасажирів автобуса загинули. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року, госпіталізували до Новоград-Волинської лікарні.

ДСНС у ранковому зведенні повідомила, що близько 23:26 рятувальників викликали для деблокації загиблих та постраждалих. ДСНС повідомляє про 9 загиблих та 11 постраждалих.

Поліція за даним фактом відкрила провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

До цього у суботу на Одещині зіткнулася маршрутка та вантажівка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: