fbpx
Сьогодні
18:51 22 Вер 2019

"Слуга народу" представила ідею поновлення самоврядування у Києві

Фото Facebook Александр Ткаченко

Представники партії "Слуга народу" презентували ідею створення у столиці загальноміської платформи для дискусій – Інститут Києва, концепцію альтернативного закону «Про Київ – столицю України», ініціативу об'єднання міських громад.

Про це повідомив народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Facebook.

"Презентували в Софії Київській ідею створення загальноміської платформи для дискусій в столиці – Інститут Києва та концепцію, ключові сенси альтернативного Закону «Про Київ – столицю України», а також ініціативу об'єднання міських громад", – зазначив він.

За словами народного депутата, нова версія закону, над якою працювала велика кількість фахівців в питаннях розвитку міста, має на меті поновити самоврядування у Києві.

"Закон за своєю суттю, дасть право на насолоду від життя в місті та його споглядання. У Києві є достатня кількість громадських ініціатив, і ми хочемо, щоб вони об'єднались і стали голосом всього міста. Тому ми ініціюємо створення платформи, яка стане для них своєрідним think tank, і буде допомагати задля комунікації на благо міста", – додав він.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Ткаченко звернувся до Прем'єр-міністра Олексія Гончарука ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур.

Крім цього, мер Києва Віталій Кличко звернувся до Державної аудиторської служби України щодо здійснення державного фінансового аудиту діяльності структур КМДА, комунальних підприємств та інших підрозділів за період 2015 – 2019 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: