fbpx
Сьогодні
14:25 22 Вер 2019

Гуморист Сивохо буде займатися проблемами Донеччини за дорученням ОПУ

Один з піонерів КВК-руху, колишній кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" Сергій Сивохо очолюватиме групу з представників влади й громадськості, яка буде покликана напряму інформувати Офіс президента про справжній стан справ у Донецькій області, а також опікуватиметься населенням як підконтрольних, так і не підконтрольних українській владі районів

Про це за підсумками зустрічі заступника голови Офісу президента Зеленського Андрія Єрмака з відомими блогерами, що мала місце в п'ятницю, 21 вересня 2019 року, написали у себе на Facebook волонтер і ветеран війни з Росією Мартин Брест та журналіст Антон Швець.

"Буде зібрано дві групи для роботи по соціально-економічним проблемам Донецької і Луганської областей. Спочатку на підконтрольній, а потім і на окупованій території. Луганську очолить якийсь депутат з СН ("Слуги народу" – ред.), донецьку – Сивохо", – зазначив Швець.

Бресту вдалося особисто поспілкуватися з Сивохою.

За його словами, їхня бесіда носила переважно неофіційний характер.

При цьому актор підтвердив свою участь у групі з питань Донеччини.

Окрм того, Брес наголосив, що Офіс президента наразі інформацію з фронту та прифронтвоої смуги отримує виключно від тамтешніх війсьово-цивільних адміністрацій та Генштабу, а цього не достатньо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: