fbpx
Сьогодні
09:14 21 Вер 2019

Шустер готується судитися з Коломойським

Журналіст Савік Шустермає намір подати позов проти бізнесмена Ігоря Коломойського через його висловлювання про те, що Шустер нібито брав гроші з гостей своєї програми за участь в ній.

Телеведучий Савік Шустер та український олігарх Ігор Коломойський посварилися під час прямого ефіру програми "Свобода слова" Савіка Шустера, пише "24 канал".

"Я прийняв рішення подати до суду на Коломойського. Захист честі, гідності і, врешті-решт, моєї професійної придатності", – сказав Шустер.

Телеведучий нагадав, що 3 вересня 2015 року його студія підписала контракт з телеканалом "1+1", який діяв до кінця серпня 2018 року. Шустер зазначив, що після двох випусків його програму 18 вересня зняли з ефіру телеканалу.

"Ми продовжували за контрактом давали сигнал каналу "1+1″, вони нас не випускали в ефір", – додав він.

В інтерв'ю "Українській правді" Ігор Коломойський заявив, що причиною цього стало те, то Шустер брав гроші з гостей за участь в програмі.

"Зробив одну передачу, а на другу "спалився" – взяв гроші. Умова була, що він не повинен брати гроші ні з кого. У якихось мерів. Два по п'ятдесят взяв. При чому одного ми підсунули спеціально", – заявив Коломойський.

Крім того, в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера" продемонстрували відео з інтерв'ю лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка однієї з українських телеведучих, де політик стверджує, що саме через його участь було прийнято рішення не пускати в ефір програму Шустера в 2015 році.

Після демонстрації відео Шустер повідомив, що Коломойський зателефонував в ефір. Варто відзначити, що раніше в цій же програмі бізнесмен телефоном брав участь в дискусії щодо ситуації з "Приватбанком".

"Ми з Вами будемо судитися", – сказав йому Шустер.

"Звичайно, будемо судитися. Ви тільки не лякайте мене судами. Де будемо судитися – в Італії чи в Україні?", – відповів Коломойський.

Під час словесної перепалки Коломойський назвав Шустера і співвласника студії Павла Єлізарова "хабарниками, які беруть за одну і ту ж роботу тричі".

У свою чергу Єлізаров уточнив, що сума позову проти Коломойського буде в розмірі 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, із 6 вересня "Свобода слова Савіка Шустера" повернулася на українські екрани.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: