fbpx
Сьогодні
13:32 20 Вер 2019

Разумков вважає, що фракція "Слуга народу" вчора його підставила

На засіданні фракції "Слуга народу" зранку 20 вересня голова Верховної Ради Дмитро Разумков обурювався через провал голосування законопроекту №1009, який дає НАБУ і ДБР право прослуховувати чиновників.

Про це повідомляє УП посилаючись на свої джерела у фракції.

"Сварок не було. Діма (Дмитро Разумков, – ред.) давав фідбек вчорашнім подіям у Раді. Він злий, тому що вважає, що його підставили", – розповіли журналістам представники фракції.

За словами депутатів фракції Зеленського, у четвер зранку "Слуга народу" не мала застережень щодо законопроекту №1009, однак під вечір їх переконали депутати фракції "Європейська солідарність" не голосувати за законопроект.

"Вам у вуха влили порошенки-геращенки дурню. Ви довіряєте чужим фракціям більше, як своїй", – переказують слова Разумкова депутати.

Під кінець засідання фракція домовилася, що проводитиме додаткове засідання перед кожним важливим законопроектом, щоб у залі не виникало конфузів.

Нагадаємо, вчора розгляд законопроекту №1009 про скасування "правок Лозового" у другому читанні завершилося скандалом. Коли на табло з'явилися провальні 196 голосів за мінімально необхідних 226, спікер Дмитро Разумков зупинив голосування. Після суперечок у залі законопроєкт було відправлено на повторне друге читання.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: