fbpx
Сьогодні
20:50 19 Вер 2019

Зеленського офіційно запросили на засідання Ради глав держав СНД

Виконавчий комітет Співдружності Незалежних Держав направив запрошення взяти участь в засіданні Ради глав держав, яке пройде 11 жовтня в Ашхабаді, Президенту України Володимиру Зеленському.

Крім того, запрошення для участі в засіданні Ради міністрів закордонних справ отримав глава МЗС України Вадим Пристайко. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили в пресслужбі Виконавчого комітету СНД.

"Відповідно до встановленого порядку (Правила процедури РГД, СГП, РМЗС і ЕС СНД) Виконавчий комітет СНД направив запрошення взяти участь в засіданні Ради глав держав, яке пройде 11 жовтня 2019 року в Ашхабаді (Туркменістан), всім главам держав СНД, в тому числі і Президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському. Також для участі в засіданні Ради міністрів закордонних справ, яке відбудеться в Ашхабаді напередодні (10 жовтня 2019 року) були направлені запрошення всім міністрам закордонних справ держав Співдружності, в тому числі і міністру закордонних справ України Вадиму Володимировичу Пристайку", – повідомили у Виконкомі.

У пресслужбі також відзначили, що до запрошень були додані порядок денний і проекти документів, які планується розглянути на цих засіданнях.

"До теперішнього часу відповідь від української сторони до Виконавчого комітету СНД не надійшла", – уточнили у Виконкомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: