fbpx
Сьогодні
11:57 17 Вер 2019

На пожарищі будинку Гонтаревої знайшли ракету

На місці згарища будинку, що належав родині екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої, поліція знайшла запалювальну світло-шумову ракету, розглядаються кілька версій.

Про це повідомляє УП.

"Відпрацювала слідчо-оперативна група, криміналісти взяли зразки, щоб з'ясувати, звідки взялося полум'я. Будуть відповідні експертизи, щоб дослідити, чи були там легкозаймисті матеріали. Попередньо ми говоримо, що було якесь незаконне проникнення", – повідомив речник поліції Київщини Микола Жукович.

За словами Жуковича, зараз слідчі оглядають відео з камер спостереження. На камеру потрапила одна людина. "Коктейля Молотова" не було. Правоохоронці вилучили світло-шумову запалювальну ракету і ще низку речових доказів, над якими працює зараз слідчо-оперативна група.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Зловмиснику загрожуватиме від 3 до 10 років позбавлення волі. Хоча поліція наразі розглядає всі версії, не виключаючи навіть коротке замикання.

Нагадаємо, цієї ночі стався підпал будинку Гонтаревої.

Арсен Аваков, у свою чергу, пообіцяв, що поліція докладе усіх сил, аби спіймати злочинця.

Зеленський дав доручення розслідувати підпал будинку Гонтаревої.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: